OVO JE RAZLOG ZBOG KOJEG JE STEFAN OSTAVIO IVANU ŠOPIĆ, SINOĆ JE U EMISIJI SLAGALA SVE: Njegov otac otkrio, kakva BLAMČINA

Iz Bijele kuće su izašli kao zaljubljeni par, ali veza Stefana Krića i Ivane Šopić nije dugo trajala.

Ona je sinoć tokom emisije “Zadruga – narod pita” nagovijestila da joj se Karićem ne cvjetaju ruže, a onda se oglasila i na društvenim mrežama.

Naime, Ivana je podelila emotivnu poruku uz fotografiju nje i Stefana, te se na neki način oprostila od njega.

Volim te, zbogom… Oni su pobijedili – napisala je Ivana, a svi su ovo razumjeli kao potvrdu definitivnog raskida.

Mnogi su krivca za ovaj raskid pronašli u Stefanovom ocu Osmanu Kariću, koji nije bio pobornik ove ljubavi, ali Osman nije ostao nem na ovakve komentare.

-E sad pošto sam se lijepo naspavao, popio kafu, riješio sam da demantujem priču da sam ja bio razlog svađe, raskida ili možda nastavka veze mog sina i dotične dame Šopić. Iskren da budem nisam bio za tu vezu iz sebi poznatih razloga, pa sam po izlasku Stefana iz rijalitija imao par sugestija i dobronamjernih savjeta. Najviše što me je iznerviralo je njihovo prevremeno pravljenje bebe, a da pritom ne znaju ništa jedno o drugom u spoljnom svijetu. Od tada, se u vezu nisam miješao. Riječi koje sam uputio nekom od hejtera na svom Instagram profilu, da Šopićeva neće imati šanse da mi skuva tu famoznu kafu, bile su ishitrena reakcija pod utiskom prethodne večeri gdje sam indirektno prisustvovao žučnoj svađi putem mobilnog telefona Stefana i Ivane, gdje su pale teške riječi. Opet kažem da nemam veze sa njihovim raskidom ili nastavkom veze u budućnosti – napisao je Osman na svom storiju.