MAJKO, ŽIVA SAM, DOĐITE PO MENE: Evo šta je ispričala devojka koju su danima tražili u BEČU!

“Živa sam, u bolnici sam, ne pitajte me ništa, samo dođite po mene”, rekla je svojoj majci Kristina Fenjsaroši (20) iz Sente, koja je nestala u sredu u Beču na putu od stana do posla u jednom hotelu.

Timea Fenjsaroši, Kristinina majka, kaže da će njen suprug što pre krenuti u Austriju.

– Nismo prestajali da plačemo otkad nam je ćerka nestala. Sad nam se obrazi ne suše od suza radosnica što nam se Kristina javila telefonom i poručila da ne brinemo. Još ne znamo gde je u međuvremenu bila i zašto je u bolnici. Najvažnije je da je živa – kaže Timea.

Presrećna majka podrobnije informacije očekuje kad Kristinina cimerka Stefani Čonić i još neki njihovi prijatelji posete devojku koja se nalazi u jednoj bečkoj bolnici:

– Samo mi je kratko poručila da je dobro i da će mi poslati SMS. Dogovorili smo se da suprug Robert ode u Beč po nju. Nakon svega što se desilo, ne verujem da ćemo Kristini ubuduće dozvoliti da ide u inostranstvo da radi. Od srede nisam oka sklopila. Crne misli vrzmale su mi se po glavi. Da je kidnapovana, mučena, da možda više nije živa. Još uvek ne znamo šta se u stvari desilo – priča ona.

Otac Robert proveo je nekoliko besanih noći: “Otkako je nestala, pitali smo se da li je živa, zdrava, gladna ili žedna. Pribojavao sam da je možda i kidnapovana. Toliko sam bio očajan da sam nameravao da u ponedeljak odem u Beč i pokušam da je pronađen. Znam dobro šta je metropola. Jedno vreme živeo sam u Berlinu”, kaže otac Robert.

On zahvaljuje svima koji su im pružili podršku.

– Drago nam je što je celokupna javnost bila uz nas, od medija do rodbine, prijatelja, Kristininih drugova u Beču i Senti. Čuo sam da nam je podršku pružio i Igor Jurić, otac ubijene Tijane. Hvala Igoru i svima koji su u mislima bili s nama – kaže Robert.

Kako saznajemo, Kristini su  nestali pasoš i lap-top. Ona će u bolnici ostati do ponedeljka zbog neophodnih pregleda i onda će je preuzeti naš konzulat i njen otac.

Bojan Farago, Kristinin momak, kaže se javila juče oko dva sata.

– Od početka sam verovao da je živa. Jedva čekam da je vidim, ova četiri dana su mi bila najgora u životu – ispričao nam je Bojan i dodao: “Kakav Beč, neću je pustiti nikad više da ode! Pokazalo se da je tačna izreka da nisi svestan šta imaš dok to ne izgubiš. Danima sam plakao za mojom Kristinom”

Leave a Reply