NAJJAČI CRNOGORAC NA SVETU PRETI BOBANU RAJOVIĆU: Više nećeš smeti da uđeš u Crnu Goru, prijatelju! (VIDEO)

U naselju Zabjelo u Podgorici, glavnom gradu Crne Gore živi Svetozar Nikočević zvani Kika. Poznat je kao vlasnik teretane u tom naselju, ali ga mnogi znaju kao čovjeka koji ima obim ruke 55 centimetara. To je obim kakav, kako kaže Kika, nije zabeležen u Evropi.

“Meni je obim ruke 55 centimetara, to je biceps i triceps. Ovaj obim ruke što ja imam, to nemaju ni američki profesionalci. Arnold Švarceneger ima 55 centimetara, ali to su ljudi koji koriste steroide. Čak mi u toku treninga obim ruke bude i 58 centimetara”, pričao je svojevremeno ova legenda Crne Gore i uvek je isticao kako je sve postigao prirodnim putem: “Nikad nisam koristio nikakve preparate, sve je ovo prirodno. Pridržavam se saveta i kada je hrana u pitanju. Jedem piletinu, kuvano povrće, ništa masno ne jedem, pirinač dosta često jedem. Rad, red i disciplina, to su saveti za sve koji hoće da vežbaju”

Pre nekoliko godina, ovaj crnogorski supermen je izazvao n a dvoboj Kristijana Golubovića. Odgovor naravno nikada nije dobio.

Ovaj put, Kiki je na žulj stao pevač Boban Rajović.

Naime, KIKA JE ZABRANIO ULAZ BOBANU RAJOVIĆU U CRNU GORU.

Pretnje možete pogledati u narednom videu:

“Ti si Piroman, a ja sam Spartanac. Da više nikada nisi pevao ovu pesmu jer ću jezik da ti isčupam, jel si čuo Beranac?”, bio je konkretan Kika.

Naravno, Boban Rajović nikada nije odgovorio na ove pretnje. Kako će sada narednog leta nastupati po Budvi i Herceg Novom, ostaje pitanje.

Uglavnom, na pesmu Spartanac u Crnoj Gori može da zaboravi. Urbana legenda kaže da su i radio stanice, posle Kikinih pretnji, izbacili ovu pesmu iz svog repertoara.

Leave a Reply