VIŠE GODINA ĆUTALA O OVOME: Prija konačno otkrila zbog čega je ostavila Perućicu! (FOTO)

Kako je pevačica rekla, danas je u korektnim odnosima sa bivšim.

– Ljuba i ja nismo u kontaktu. Ne čujemo se, ali se zato uvek javimo jedno drugom kad se sretnemo negde. Neminovno je da se on i ja često srećemo jer se bavimo istim poslom i krećemo se u istim krugovima. Ja i dalje stojim iza toga da je Ljuba mnogo dobar momak i znam da i on ima isto mišljenje o meni. Mi smo se rastali jer jednostavno nismo bili jedno za drugo, ali to nije razlog da ne budemo u dobrim odnosima – rekla je Aleksandra.

U medijima se spekulisalo da je Prijovićeva zaratila sa Katarinom Grujić zbog paparaco fotografija na kojima Aleksandra razmenjuje nežnosti sa dečkom, a koje se navodno njenoj koleginici nisu dopale.

– Ja sa Katarinom Grujić nikada, ali nikada nisam imala ni najmanji problem. Ne znam zbog čega po svaku cenu žele da nas posvađaju. Nas dve smo se čule i jedna drugoj poželele uspeh i da nam pesme budu hitovi – kaže Aleksandra.

 

Nedavno je Aleksandrina koleginica Radmila Manojlović pretrpela neprijatnosti na svojim nastupima kad ju je jedan muškarac udario po zadnjici, a zatim i kad joj je devojka izjavila ljubav, a Prija je prokomentarisala da li se njoj nekada desilo nešto tome slično.

– Do sada nisam bila u situaciji u kakvoj se našla Rada, ali kad bi mi se to desilo ko zna kako bih odreagovala. Mislim da bi moja reakcija bila poprilično burna i nagla i ne želim ni da mislim šta bi se tu desilo – rekla je Aleksandra.

politika-ekspres.net

Leave a Reply