SATURN, URAN I JUPITER U 2018. DONOSE BURNE PROMENE ZA VAŠ ZNAK

Kao što smo već pisali, u ovoj godini nas očekuju važni astrološki događaji koji će bez sumnje imati uticaja na naša energetska polja, kao i na dešavanja u životubezmalo svakog horoskopskog znaka. Saturn je ušao u znak Jarca 20. decembra, i to prvi put posle 30 godina, a ostaje u njemu tokom naredne dve i po godine. Osim toga,  Uran ulazi u znak Bika posle čak 84 godine, a Jupiter u znak Strelca posle 12 godina.

Sve ovo znači da će Saturn, Uran i Jupiter u 2018. doneti burne promene za vaš znak. 

 

U astrologiji se pomenute tri planete zbog svog značaja nazivaju i sudbinskim planetama, pa je neminovno da će njihovi odnosi u koje stupaju sa drugim planetama imati bitan uticaj na određene aspekte našeg života.

Počnimo od Saturna, čiji će uticaj biti značajan ne samo u 2018, već i tokom naredne dve i po godine. Njegov prolazak kroz 10. polje zodijaka najviše će osetiti oni horoskopski znaci kod kojih je uticaj ove planete jak –  Jarčevi, Vodolije i Vage, a najmanje  Rakovi, Lavovi i Ovnovi.

Saturn u Jarcu zapravo znači da je ova planeta ušla u polje karijere, te će se u narednom periodu otvoriti gotovo sigurne mogućnosti napredovanja u smislu poboljšanja poslovnog položaja, ali i društvenog položaja, pa i sticanja bogatstva, ali ni drugi horoskopski znakovi neće ostati bez svojih šansi, jer je Saturn moćna planeta. Uglavnom, nikako ne smete da propuštate prilike koje vam se budu ukazivale.

Dalje, Jupiter će kao planeta koja simbolizuje napredak, kao što smo rekli ući u znak Strelca, i to 8. novembra. Strelac je horoskopski znak kojeg karakterišu želja za putovanjem , avanturom, kao i određena doza hedonizma, pa će se to svakako odraziti na određena polja, i to ponovo u prvom redu ona koja se tiču posla i poslovnih odnosa. Naime, doći će od komunikacije sa strancima, što će biti posebno značajno za one koji rade u turističkoj industriji. Takođe, napredak na polju karijere se smeši i onima koji rade u marketingu.

Skrenimo pažnju na period pre nego što Jupiter ulazi u znak Strelca, i to upravo od 9. marta do 10. jula, kada će prelaziti preko polja Škorpije prividnim hodom unazad. To je signal da treba da obratite pažnju na zakonske okvire, bilo da se radi o vašoj poslovnoj delatnosti, ili bilo kakvim drugim administrativnim poslovima sa kojima ćete se u tom periodu susretati. Takođe, oprezno sa finasijskim odlukama i ulaganjima – tri puta merite, jednom secite.

Uran je još jedna važna planete koja na u 2018. menja znak – prelazi iz Ovna u Bika. Uran je planeta koja je u znaku novih kontakata i komunikacije sa strancima, a to što ulazi u znak Bika imaće naviše uticaja na one koji su u vezi sa polijima finansija, ekonomije, bankarstva, nekretnina. To znači da može doći do velikih promena na ovom planu, pa treba da budete dosta oprezni sa ulaganjima. Naročito u periodu  od 7. avgusta do 6. novembra, kada će ova planeta biti u retrogradnom hodu.

Sve su ovo informacije koje treba da imate u vidu kada su u pitanju dešavanja na polju astrologije, koja će obeležiti 2018. godinu.

 

mogujatosama.rs

Leave a Reply