STIGLI GLASOVI: Kristinu Kiju Kockar PROGLASILI pobednicom, a evo šta ĆE BITI VEČERAS!

Posle 297 dana trajanja rijalitija Zadruga večeras od 21 čas na TV Pinku saznaćemo ko će odneti pobedu u najgledanijem rijalitiju ikada na našim prostorima. ..

Imali smo prilike da gledamo prevaru, svadbu, veridbu, suze smeh, razne životne priče, emotivne trenutke, preko sedamdeset zadrugara učestvovalo je u ovom projektu ali pobednik može biti samo jedan. Narod već uveliko glasa, a sada su to učinili i bivši zadrugari koji su javno otkrili ko po njihovom mišljenju nosi pobedu.

Ako je po nekoj logici večeras pobedu nosi Kija. Osim toga što joj se desilo, nosila se fenomenalno sa tim stvarima, bila je aktivna i narod ju je zavoleo – rekla je Zorica Marković.

– Pa ja da vam kažem iskreno koliko se Anabela trudi mislim da će Luna. Mislim da se njena majka angažuje i da joj radi veliki marketing, tako da mislim da će Anabela da se izbori za to prvo mesto – zaključila je Goca Džehverović.

Pa ja mislim da će Kija da pobedi. Ne cenim kvalitete nego gledam medijsku, ali i podršku naroda koju ima – kaže Duško Radonjić za “Telegraf.rs”.

– Pa mislim da Kija pobediti. Ali bih takođe volela da to bude i Miljana Kulić – smatra Andrijana Radonjić.

– Podržavam Kiju, da će ona pobediti. Podrška, i prijatelj i samo reči hvale za nju. Tako da Kija! – kaže Sanja Stanković.

Ja bih iskreno voleo da to budu Mića, Miljana ili Milan, ali definitivno pobeđuje Kija – kaže Bane Čolak.

– Kija kraljica definitivno – rekla je kratko Jelena Krunić. ..Bivši zadrugar Uroš Ćertić se oglasio na Instagramu i zamolio glasače da glasaju za Macu Diskreciju.

– Žena koja će definitivno poslednja napustiti kuću je Žuta – našalila se Anđela Veštica.

Saška Karan se već mesecima na društvenim mrežama izjašnjava da je njen favorit Kija

Ako je suditi po glasovima bivših zadrugara, Kija Kockar definitivno odnosi pobedu, a da li će zaista tako biti ostaje nam da sačekamo 21 čas i vidimo.

Leave a Reply