POSLE TOLIKO VREMENA PRIZNAO: On je ubica Jelene Marjanović!

-“Vladimir Marjanović, svekar zverski ubijene pevačice Jelene Marjanović,je ponovo utvrdio da iza zločina u Borči o kome cela Srbija priča više od 20 meseci stoji moćni i uticajni tajkun, čovek koji ima debele veze u policiji alo i u tužilaštvu”….
-Jelenin svekar, koji je i prošlog semptembra, neposredno posle Zoranovog hapšenja, javno kazao da je Jelenin ubica moćnik “koji kontroliše sve u Beogradu”, proteklog je vikenda na Fejsbuku napisao da “neko sa debelom vezom” pokušava da zločin napakuje njegovom sinu.On je subotu, posle dužeg ćutanja, na svom Fejsbuk profilu objavio da je hapšenje Zorana nameštaljka i da nema nikakvog osnova da Zoran bude osuđen…

-“Da je Zoran ubica, davno bi bila izrečena presuda” napisao je Vladimir i odmah zatim izneo svoje sumnje da neko vrlo moćan i uticajan stoji iza ubistva Jelene Marjanović.
-“Neko drugi, neko se debelom vezom, stoji iza ubistva, pa se po svaku cenu pokušava osuditi Zoran kako bi slučaj bio “rešen”. Pravda za Zorana” – apelovao je Vladimir Marjanović, koji se na sličan način javnosti obratio 15. septembra prošle godine, kada je Zoran uhapšen…

-“Pravi ubica je Jelenin ljubavnik, jedan poznati tajkun, učinio je to, jer je htela da ga ostavi! Ćutao sam sve ovo vreme, jer sam se bojao da će mi neko ubiti decu! Od prvog dana svi znamo ime ubice, ali smo mislili da policija pošteno radi svoj posao. Kad ono, da bi prikrili tragove i sačuvali tajkuna koji drži pola Beograda, oni hapse mog Zorana! ” baš je ovo u noći hapšenja novinarima rekao stariji Marjanovi. On je na to još dodao:
-“Ko zna šta će biti s nama i šta nam se piše, jer smo nemoćni… Svi su jači od nas. Samo molim Boga da mi neko ne ubije sina u zatvoru, pa da kažu ubio se sam nije mogao da izdrži.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *