Napadnut g*j par zadruge! Ljubile se i li*ale se u centru BG-a, nastao haos! Nervni slom, pa umalo batine

“Lezbijke, marš odavde!”

Prvi rijaliti gej par u Srbiji, Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković, našle su se na meti huligana jer su se u sredu ljubile na ulici u centru Beograda.

Posle strasnog poljupca, prolaznici su počeli da ih prozivaju i psuju. Jedna žena im je dobacila: “Lezbijke, marš odavde!”, zbog čega je Matora doživela nervni slom i krenula u fizički obračun.

Frka je počela kada su Jovana i Sanja pošle u kupovinu, sve vreme se držeći za ruke. Čim su opustošile butike, njih dve su ogladnele, pa su stale u red ispred fest-fuda u Francuskoj ulici. Zaljubljene zadrugarke uzele su po parče pice, a pošto su jele s nogu, umazale su se po licu, a zatim su prolaznicima priredile perverznu scenu! Jovana je odlučila da očisti Sanju tako što ju je lizala po licu, a ovaj gest je izazvao zgražavanje nekih prolaznika. Situacija je kulminirala kada su između zalogaja usledili i vatreni poljupci, koji su odmah privukli poglede. Pored onih koji su ih bodrili rečima: “Svaka čast, devojke, super ste”, bilo je i onih koji očigledno ne podržavaju gej veze.

Lezbijke, marš odavde! Kako vas nije sramota?! Vas treba prebiti! Mamu vam j**em! – dobacila je jedna prolaznica zbog čega je Jovana, poznata po burnom temperamentu, skočila kao oparena i jedva se suzdržala da je ne udari:

– Šta bre hoćeš!? Nemoj da te nalupam!

Za to vreme, manekenka je pokušavala da smiri svoju devojku, pa je Jovanu vukla za ruku i govorila joj da iskulira. Njih dve su ubrzo nastavila da završavaju obaveze po gradu, izazivajući pažnju prisutnih gde god da su se pojavile.

Matora je potvrdila da su ih provocirali na ulici, ali je dodala da je ipak mnogo više onih koji ih podržavaju.

– U trenu sam odlepila, htela sam da se bijem, ali me je Sanja sprečila! Nas dve se volimo i ne želimo to da krijemo. Ne razumem zašto je problem da se poljubimo na ulici. Srećom, Sanja me je odmah smirila i rekla mi da ne obraćam pažnju na nepristojne ljude – objašnjava Jovana.

srbijadanas.com

Leave a Reply