7 najpoznatijih srpskih ljubavnih sapunica! Oni su se voleli i mrzeli za sve pare! (FOTO) (VIDEO)

Veze između poznatih ličnosti često izgledaju vrlo glamurozno, ipak ni njihov put nije bez prepreka. Jedni su posle nekoliko raskida i pomirenja, na kraju, završili u srećnim brakovima, dok su drugi ipak odlučili da trajno okončaju vezu.

1. Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević

Izreka “Što se jednom pokida, više se ne sastavlja” očigledno ne važi u slučaju ovog para. Nakon raskida, koji je delovao kao je konačan, par se u tajnosti pomirio, za šta nisu znali ni najbliži prijatelji. Ubrzo su usledile zaruke, a od tada je sve istorija.

2. Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović

Po mišljenju mnogih, ovaj par je bio jedan od najlepših na ovim prostorima – oboje plavi, zgodni i prelepi. Nakon nekoliko uspona i padova, neuspešnih putovanja u cilju ponovnog povezivanja, neuspele veridbe, ovaj, naizgled, idealni par je raskinuo 2014.godine, a Bekvalčeva je izbrisala sve zajedničke fotografije sa manekenom stavljajući mu do znanja da je raskid konačan.

3. Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović

Još jedna ljubav koja je obnovljena posle raskida je pevačicu ipak odvela do oltara. Naime, Nataša je bila u vezi sa rukometašem Ljubom Jovanovićem 2011. godine. Međutim, nakon prekida sa Vladom, par se pomirio 2014., a već 2015. su “uplovili u bračnu luku” koja je odolevala godinu dana.

4. Katarina Živković i Bane Janković

Ovaj par je bio otelovljenje rijaliti bajke. Katarina i Bane su se upoznali 2010. godine kada su bili učesnici treće sezone rijalitija Farma. Katarina je tada ućarila dve nagrade, pobedila je, i dobila manekena. Taman kad su svi mislili da će ućariti i burmu, par je 2014., nakon turbulentne veze, stavio tačku na svoju ljubavnu priču.

5. Adrijana Lima i Marko Jarić

Još jedan par o kome kruže priče o pomirenju su Adrijana Lima i Marko Jarić. Par se upoznao 2006. godine, a venčali se 2009. Nakon 5 godina, tokom kojih su dobili dve ćerke, Valentinu i Sijenu, par se razveo. Ali izgleda da se par ponovo zbližava. Naime, Lima je, nakon razvoda, započela vezu koju je ubrzo i raskinula, a slike sa dečkom je odmah pobrisala sa društvenih mreža. Lima je ponovo zapratila svog bivšeg muža na Instagramu, a on joj se odužio tako što je na Tviteru objavio fotografiju svoje ćerke sa manekenkom. Emocije se, izgleda, još uvek nisu ugasile.

6. Jovana Janković i Željko Joksimović

Ovaj par nakon raskida veridbe u martu 2011. godine, nije dugo izdržao razdvojenost. Voditeljka i pevač su se vratili jedno drugom nakon samo mesec dana, a u međuvremenu su kružile glasine da je voditeljka otpočela romansu sa bivšim košarkašem Aleksandrom Đorđevićem. To su očigledno bile prazne priče jer je par završio u srećnom braku.

(Espreso.rs)

Leave a Reply