ŠOK FOTKE IZ BAZENA! Darko Lazić nikad deblji, salo kipi sa svih strana! Ostaćete zgranuti kada budete vidjeli kako sada izgleda!

Folker je prije nekoliko dana doputovao u Crnu Goru kako bi održao nastup u jednoj od budvanskih diskoteka, a društvo mu je pravila nova djevojka Marina Gagić.

Folker je prije nekoliko dana doputovao u Crnu Goru kako bi održao nastup u jednoj od budvanskih diskoteka, a društvo mu je pravila nova djevojka Marina Gagić.

Popularni pjevač bio je smješten u jednom od hotela, a dan nakon uspješnog nastupa iskoristio je da se brčka sa svojom dragom na bazenu. Dok je Marina i te kako zgodna i mršava, Lazić je sušta suprotnost. Naime, kada se skinuo u šorts za kupanje i pojavio na bazenu, svi su bili šokirani njegovim izgledom.

Taman što je prije nekoliko mjeseci započeo sa dijetom i smršao, čini se da Darko više voli da ljulja, nego da žulja. Pjevač se toliko ugojio da je u jednom trenutku jedva izašao iz bazena. S druge strane, njegova djevojka Marina skrenula je pažnju prisutnih pripadnika jačeg pola svojim seksi izgledom.

Zbog čega je Lazić rešio da se ugoji, nikome nije jasno, ali kada bi se napravio kviz na ovu temu, ponuđeni odgovori bi možda pomogli da se dođe do rješenja. Pa, da krenemo:

1) Darko će da batali pevanje i počne karijeru sumo rvača?
2) Njegova djevojka voli da joj bude mekano i udobno kada legne preko njega?
3) Želi svima da pokaže da mu je nova izabranica odlična kuvarica?
4) Kada je vidio Anu Sević sa novim dečkom, pao je u depresiju?
5) Gazde klubova plaćaju nastupe po kilogramima?
6) Darko se plaši da ne potone kada uđe u vodu?
7) Konzumira previše alkohola?
8) Darko ovako zamišlja pločice na stomaku?
9) Proradila mu štitna žlezda?

Leave a Reply