ZARADILA JE 100.000 EURA U RIJALITIJU: Pogledajte koji AUTOMOBIL vozi Kija posle Zadruge (FOTO)

Pobednica rijalitija “Zadruga” u cetvrtak je snimila spot prvenac za duetsku pesmu “Ne vracam se na staro” sa novom postavom benda “Ministarke”. Naslov pesme je ocito simbolican i asocira na njen odnos sa suprugom Slobom Radanovicem, sa kojim je u petak potpisala papire za razvod, a sudeci po prizorima, spot ce biti itekako zanimljiv i pun seksepila.

Kija je pokazala svoje lepo izvajano telo, a radnja spota odigravace se pokraj bazena, gde ce glavnu ulogu svakako imati Kija, a pored pevacica bice i još dvadesetak devojaka u belim kostimima koje su spremile specijalnu tacku.

Pobednica “Zadruge” nije skidala osmeh sa lica, vidno je uzbudena zbog snimanja spota, a onda je ekskluzivno za portal “Srbija Danas” otkrila koje profesionalne planove ima za blisku buducnost:

– Vrlo sam uzbudena zbog snimanja spota, obuzela me je pozitivna energija. Lepo je kada se šminkamo, pravimo frizure, oblacimo se, kao i sve žene obožavamo to i samim ti osecamo se kao kraljice. Pesma je urbana, moderna, ljubavna i malo više vuce na devedesete, prava letnja i verujem da ce se publici svideti. Cekam da vidim kako ce proci, a uskoro spremam nešto novo i nešto potpuno drugacije – objasnila je Kija i otkrila da li ce nova pesma biti posvecena nekome:

– Ako pesma nije posvecena nekome onda ona nema dušu – rekla je Kija sa osmehom na licu.

Medutim, pored pozitivne atmosfere koja je vladala, jedan detalj je zapao za oko ekipi portala “Srbija Danas”. Ispred kompleksa bazena gde se snimao spot, parkiran je bio automobil marke “Peugot 308” koji su supružnici Kija i Sloba vozili dok su bili u srecnom braku, a po svemu sudeci auto je “nasledila” prevarena supruga, pa nas je zanimalo da li ce se i dalje voziti u njemu ili ce se ipak ponoviti na šta je Kristina imala žustar komentar demantujuci da je vozilo Radanovicevo:

– Automobil sam inace kupila ja, nije Sloba. Planiram da kupim novi automobil, ali iskreno da kažem trenutno nemam vremena ni da odem do salona da pogledam kakav je izbor. Za sada me dobro služi ali menjacu ga, ne znam kada ali verovatno posle leta – rekla je Kija.

Da li ce zaista uraditi kako je rekla ili ce joj ipak ostati jedna od uspomena na bivšu ljubav, ostaje nam da saznamo krajem leta.

Leave a Reply