Vuk Mob pukao I priznao istinu: ipak mu je Kija rasturila vjeridbu?!

Vuk Mob se našao u središtu interesovanja domaće javnosti kada je jedan nedjeljnik prenio vijest o tome kako mu je Kija Kockar rasturila vjeridbu.

Na iznenađenje svih, reper je priznao da je bio na korak od braka, te da je bio spreman da svoju vjerenicu odvede pred oltar, ali da je zaista došlo do raskida vjeridbe, ali je odmah podvukao da pobjednica “Zadruge” nema nikakve veze sa tim.

(Vuk Mob sa bivšom vjerenicom Biljom)

Kako su se Vuk i novopečena pjevačica nekoliko puta našli na meti paparaca, mnogi su doveli u sumnju njegove riječi, ali oboje su to oštro demantovali, uz isticanje da su samo prijatelji koji planiraju i poslovnu saradnju.

Međutim, u toku jučerašnjeg dana Mobu su zasmetali komentari na račun raskinute vjeridbe, te se oglasio putem društvenih mreža uz oštru poruku:

(Prali veš? Kija i Vuk Mob u Baru prespavali u istom spratu njegove kuće)

– Pošto konstantno čujem da neko ima komentar sa ove ili sa one strane, toplo vam preporučujem da prvo očistite smeće ispred svojih vrata, a imate ga mnogo, prije nego što nađete da se meni miješate u život i da glumite sudije i neke pravednike. Sve mogu da razumijem, ali lažne moraliste – ne. Ja jesam napravio mnogo gluposti, jesam povrijedio osobu koju sam volio najviše na svijetu, ali to je nešto sa čime ću ja morati da se nosim cijeli život, sa čim ću ja morati da živim. Činjenica je da sam ispao loša osoba, ali ko nije?! Opet, to ne koristim kao opravdanje, već želim da iskažem da svi griješimo, i htjeli ili ne svi eventualno povredimo nekog koga volimo, na ovaj ili onaj način. Za promjenu probajte da živite svoj život i rješavate svoje probleme, nije teško, vjerujte mi – bio je iscrpan Vuk.

(Pulsonline)

Leave a Reply