Pet razloga zbog kojih cure više vole ser0nje nego dobre dečke

Godine prolaze, nove generacije dolaze, a neke stvari uvijek ostaju iste. Dobri dečki se već stotinama godina čude u nevjerici kako nikad, ali nikad ne osvoje najzgodniju, najzabavniju, najpametniju i najsretniju djevojku. Takve djevojke su uvijek padale na neke druge likove, na likove koji su si umislili da su neki vrag, koji se prave pametnim, koji rade probleme gdje god stignu. Čiste seronje. Zašto te cure ne mogu vidjeti da će imati problema u životu ako zauvijek ostanu s tim tipovima? Kako je to moguće?

Bacili smo se u raspravu i djevojke su same odgovorile. Neki odgovori su i nas iznenadili.

1. Djevojke obožavaju samopouzdanje

Kad smo bili u srednjoj školi, postojale su grupe djece. Sportaši, popularne cure, štreberi, nerazvijeni i problematični. Među sportašima, uvijek se našao jedan koji je bio najjači i koji je radi toga bio pun samopouzdanja i uvjerenja da je svijet njegov. Statistički, on je i najveći seronja u grupi. Glasan je i direktan, omalovažava i smije se slabijima ili nižima od sebe, dok cure za njim skaču ko lude. Zašto? Jer je samopouzdanje seksi.

2. Žene vole izazov

5 razloga zašto postati bajker!- ženeIz nekog čudnog, vjerojatno evolucijskog, razloga, žene imaju potrebu popravljati muškarce. Vole vjerovati da ti zgodni, veliki i samouvjereni tipovi koji imaju problema trebaju samo njih da svi problemi nestanu, te da će ih one promijeniti u najbolje muškarce na svijetu. Da. Čim se prvi put poljube, on će se zaljubiti i pretvoriti u pravog princa na bijelom konju. Da. Jedino što će se dogoditi je to, da će nakon prvog poljupca on nju odvest u spavaču sobu, uzet što želi i onda je napucati prije nego ona stigne sanjati o kraljevskom vjenčanju, a vjerujte nam, to je brzo.

Nažalost, takvi odnosi završavaju sa slomljenim srcem s jedne strane. Nakon nekoliko puta, čak i ludim ženama postane jasno o čemu se tu radi i kriteriji za muškarce se krenu mijenjati.
3. Društvo nalaže da su buntovni likovi poželjni

S izmišljenim likovima poput Christiana Greya iz “Pedeset nijansi sive” ili “Mr.Big” iz Seks i Grad”, djevojkama se svakodnevno ubacuje misao o tome kako je u redu zaljubiti se u takve likove. Egocentrični manijaci koji su ovisni o kontroli na neki način su uspjeli postati idealna slika cjeloživotnog supružnika. No, samo u slučaju da bude vjeran. Što on nije. Nikad.

4. Seronje nikad neće htjeti pravu vezu, no to nekad ne žele ni one

Za djevojke koje ne traže dulje veze, ovaj tip muškaraca je savršen. Baš kao što muškarce privlače površno lijepe žene, tako i žene padaju na takve tipove. Dovoljno su ludi i divlji da ih je jednostavno upoznati i osvojiti. Oni su uvijek u lovu. Buntovnici, ljuti na sve oko sebe, osim na djevojku koju će večeras povaliti. Savršeni su za cure koje traže kraće veze, seks za jednu noć ili koje se žele samo ispucati nakon prekida.

Žene koje su prošle nekoliko budala u svojem životu neće više nasrtati na taj tip muškarca. Škola je škola.

5. Problematična prošlost, nesigurnost i strah tjeraju ih da budu s takvim likovima

seks u autuNajčešće, cure koje padaju na buntovne seronje koji skrivaju probleme iz prošlosti. Ne žele se s njima boriti. Oštetile su ih i preslabe su da to priznaju. Zato trebaju jake i samouvjerene muškarce koji će ih spustiti na zemlju, samo da bi ih polako iz nje izdigli. Sve djevojke dijele jednu stvar. Nesigurnost. Traže stabilne i sigurne muškarce koji će znati reći im kad su u krivu. Jer znaju biti u krivu. Često. Nakon nekoliko seronja u svojem životu, kad pobijede svoje strahove i svoju nesigurnost, postat će osviještene žene koje znaju da sve što im u životu treba jest dobar i pažljiv dečko i muž.

Leave a Reply