Sarajlija u parovima nadmašio Slobu! Pred ulazak imao 5*ks sa jednom cimerkom, a trećI dan rijalitija se zaljubio u drugu! Poručio: nemam više ženu!

Sinoć su tokom emisije “Upoznajte Parove” gledaoci ostali šokirani! Naime, učesnik sedme sezone rijalitija “Parovi” Benjamin Spahović pri dolasku u luksuznu vilu, kod kuće je ostavio suprugu i dijete.

Iako je oženjen to ga nije spriječilo da se zbliži sa cimerkom Izabelom Anderson.

– Ti mi se sviđaš, volio bih da budeš moja, ja ti obećavam da ću svaki dan raditi nešto za tebe što će te iznenaditi – iskren je bio Benjamin.

Nakon klipa u kojem je Spahović priznao svoje emocije, voditeljka Anđela Lakićević ga je pitala za pravu istinu.

– Istina je, više nemam ženu, ona me ne zanima, zaljubljen sam u Izabelu – potvrdio je Benjamin.

Takmičari su se iznenadili ovom tvrdnjom, a Izabela je odmah ustala i otkrila da i ona gaji emocije prema njemu.

Nakon što je Benjamin Spahović otkrio da je zaljubljen u Izabelu Anderson, i da ostavlja svoju suprugu koja ga čeka napolju sa djetetom, uslijedio je novi šok!

“Parovi” su došli do saznanja da su Enisa Bajramović i Benjamin Spahović prije ulaska u sedmu sezonu imali s*ksualne odnose.

To su svojim ponašanjem, indirektno priznali i Enisa i Benjamin koji su se smješkali, iako su negirali istinitost informacije.

Benjamin Spahović ušao je u rijaliti kao oženjen čovjek, a izgleda da će izaći kao razveden sa novom ženom.

Sinoć su sve iznenadili odlukom da žele da se vjere, tako da će biti prvi rijaliti par koji će u nedjelju otvoriti sezonu vjeridbi u vili “Parova”.

(Srbija Danas)

Leave a Reply