Zajedno su 9 godina I imaju 3 djece: evo zbog čega Mirka ne želi da se uda za Vujadina!

Glumica Mirka Vasiljević je već devet godina u vezi sa fudbalerom Vujadinom Savićem. Iako su tokom veze dobili troje djece, Mirka i Vujadin još nisu otišli pred matičara, a u razgovoru glumica je otkrila zbog čega.

Kada vidim kakvu organizaciju zahtijeva vjenčanje, prosto mi se ne mili to da uradim. Ali što duže čekamo, lista zvanica se povećava, tako da bi bilo bolje za Vujadina i mene da to obavimo što prije. Ako sačekamo još koju godinu, plašim se da nećemo moći da nađemo adekvatan prostor za našu svadbu – kaže lijepa glumica.

– Vujadin i ja ćemo morati da napravimo nešto onako veliko kao Karići. Dugo smo zajedno i imamo dosta zajedničkih prijatelja koje smo upoznali dok smo živjeli u inostranstvu. Imali bismo najmanje 100-200 zvanica, a to zahtijeva lijep prostor – kaže glumica, koja je nedavno bila glavna zvijezda na vjenčanju kod porodice Karić zbog svog s*ksi izgleda. Ipak, ona je najviše vremena provodila sa djecom.

– Navikla sam da vodim računa o njima. Evo, na svadbi mogu da igram, ali jedno oko mi uvijek „šeta“ i prati gdje su mi deca. Znam u koje sam ih boje obukla, pa tako uvijek mogu da ih nađem. Čak sam morala da skinem štikle i obujem ravne cipele kako bi mi bilo lakše da trčim za njima – kaže supruga Vujadina Savića, koja je uprkos velikoj porodici ne zapostavlja karijeru.

Od jeseni se vraćam u “Akademiju 28”, gdje ću raditi nove predstave. Andrej, najstariji sin, krenuo je u prvi razred, tako da ću morati da vidim koliko ću uspjeti da uklopim njegove školske obaveze sa svojim – kaže na kraju glumica.

Inače, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić imaju sinove Andreja i Mihajla i ćerku Adrijanu.

Leave a Reply