Ekskluzivno! Miljana Kulić se sa sinom seli u Njemačku! Poslije zadruge Nišlijka napušta Srbiju, a razlog će vas šokirati!

Miljana Kulić odlučila je da promijeni život iz korijena, ali nakon što se završi druga sezona najgledanijeg rijalitija “Zadruga”, u kojem ponovo učestvuje, ali ovoga puta zajedno sa svojim dvomjesečnim sinom Željkom.

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, Nišlijka ide u Njemačku, gdje će poslije rijalitija živjeti sa svojim nasljednikom. Kulićeva se na taj korak odlučila nedavno, a u tome su je podržali roditelji Marija i Siniša.

– Miljana je odlično profitirala od učešća u rijalitiju. Finansijski je stala na noge i sebi može da obezbijedi lagodan život. Prije porođaja je kompletno renovirala kuću i sredila sve po svojoj želji i mjeri, ali ona se time ne zadovoljava. Od prijatelja koji žive u Njemačkoj dobila je fenomenalnu ponudu da se tamo preseli i da promijeni život iz korena – priča Miljanina bliska prijateljica.

Ona kaže da Kulićeva nema namjeru da se vraća u Srbiju sve dok njen prvenac, kojeg je dobila sa Ivanom Marinkovićem, ne bude punoljetan.

– Miljana je riješila da napravi drastičnu promjenu u svom životu i napuštanje Srbije je najbolje rješenje za to. Njoj je važna budućnost djeteta i zato je prihvatila pomoć koja joj se ukazala. Nema namjeru da se vraća u domovinu sve dok Željko ne bude napunio osamnaest godina. Ko zna, možda se vremenom i cijela porodica Kulić preseli tamo – završava naš izvor.

Leave a Reply