SVI SU PRIČALI O AFERI DUŠKA TOŠIĆA I TURSKE GLUMICE: SADA SE ONA OGLASILA I OTKRILA ISTINU, ŽIVOT JOJ JE PRAVA DRAMA!

Glavnu glumicu u seriji “Istanbulska nevjesta” igra Asli Enver (34), glumica koja odlično zna kako izgleda realna životna ljubavna drama.

Asli koja je rođena u Londonu gdje je živjela do 12. godine, veoma je popularna u Turksoj, baš kao i na Instagramu gdje je prati 4, 8 miliona ljudi.

Glumica koja je pored pomenute serije igrala i u “Öteki Taraf”, “Personel”, “Kayip”, nedavno je doživjela veliki emotivni krah. Njena višegodišnja veza sa turskim pjevačem Muratom Bozom, koja je bila na korak do ozvaničenja, pukla je na djeliće.

61267595-asli-enver
Pisalo se prvo da je razlog raskida bila njegova preljuba sa starletom. Svi su “žalili” ostavljenu Asli, a onda se oglasio Murat.

“Vijesti o rastanku su istinite. O tome ću pričati prvi i posljednji put. Asli je meni veoma, veoma draga osoba. Priča se svašta, ali to su stvari koje treba da ostanu između nas dvoje. Trebalo je tako da se desi i desilo se”.

asli-enver-sli-t6qr-cover
Ali… Priča nije tu završena, Asli i Murat su ponovo bliski. Palo je pomirenje? Bila bi to najlepša završnica ove ljubavne priče (dramatične).

asli-600x400
Afera sa Tošićem

Asli domaća publika, osim po ljepoti i ulogama, poznaje i po burnoj aferi. Odjeknulo je kao bomba i u Srbiji i u Turskoj da je u vezi sa Duškom Tošićem.

Povod za takve navode bilo je njihovo zajedničko pojavljivanje u poznatom restoranu u Istanbulu. Ni nju ni fudbalera nisu štedjeli, a onda je stavila tačku na glasine.

asli-enver-dusko-tosic

“Stvarno ne znam šta da vam kažem o tome, njega čak ni ne poznajem, dešava se da izlaze takve stvari”, rekla je Asli i dodala da je navijač “Bešiktaša” za koji je donedavno igrao Tošić, ali da joj je vijest da je sa njim u vezi “smiješna”.

311497

Leave a Reply