ISPOVEST: Koja je ovo budaletina…

Pre 5 dana sam imala s*x s jednim mojim poznanikom. Nisam sigurna jel mi ga je stavio u guzu, imali smo dogy style s*x pozu i danas osećam nešto kako mi je guza nemirna. Nikad se nisam s*x u nju i on je to znao i ne znam jel me silovo u nju da ja ni ne znam dal sam ga primila. A sviđa mi se momak samo ne znam kako da ga pitam jel mi ga stavio otpozadi kako da znam koji su simptomi nema krvi molim savete.

Videoteka Oženi se Crnogorac. Početak braka sve bilo super, seks redovan ali poslije dva tri mjeseca Crnogorac jednostavno stao i ništa. Mlada se zabrinula, pa ode kod svoje jaranice i požali joj se. Jaranica je sasluša i kaže joj da mora malo biti kreativnija. Mladi ništa nije jasno šta joj to znači i kaže joj da joj to malo pojasni bolje. Jaranica joj kaže moraš ga malo zainteresirati, kupi dobar seksi veš i kad on dođe ti lezi izazovno i neće on moći da odoli. Nabavi ona sebi super seksi veš, čuje stiže joj muž i ona legne na krevet i čeka. Otvara Crnogorac vrata, vidi žena u crnom seksi vešu leži pa će joj: -Nemoj avetinjo da okolišiš, reci jel’ babo ili je mama umrla.

Sprema se Habibica za matursku proslavu pa pita mamu Fatu: -Mama, ako poljubim momka hoću li ostati trudna? Fata se nasmija i kaže joj: -Nećeš ćero, od toga se ne zatrudni. -A, od oralnog seksa? pita Habibica Fata šokirana pitanjem, pa joj ipak odgovori: -Ma, nećeš!! -A od anlnog seksa?, ponovo će Habibica Fata sad već šokirano joj kaže: -Gospode Bože, pa zar to imaš namjeru raditi na proslavi?!! Habibica smireno će Fati -Ma ne, samo hoću da sam sigurna, čije ću dijete da nosim poslije maturalne proslave…

Dodatni kutak zabave:

 

Leave a Reply