Plakao u ordinaciji: poznatom pjevaču zabranjeno učešće u zadruzi, otkriveno od koje bolesti pati!

Svi takmičari Zadruge su morali da se testiraju na razne bolesti, a kada je prošle nedjelje stigao ljekarski izvještaj kandidata koji je trebalo naknadno da uđe u rijaliti uslijedio je šok.

Produkcija je dobila izvještaj ljekara na kojem je stajalo da budući zadrugar ima spolnu prenosivu bolest.

– Ovome se niko nije nadao, taj pjevač važi za jako dobrog momka, doduše velikog švalera. Trebalo je da uđe u narednom krugu takmičara, ali odmah je precrtan sa spiska kada je stigao izvještaj iz bolnice. Očito je pokupio neku zarazu ne pazeći s kim ima s*ks – govori dobro obaviješten izvor za “Kurir Rijaliti” i dodaje da je pjevač bio u očajnom stanju i zaplakao kada su mu saopštili rezultate:

– Ne pitajte, on je bio van sebe, posebno jer ima djevojku s kojom je u vezi. Uhvatio se za glavu i počeo da jauče. Na sreću, riječ je o spolnoj bolesti koja može da se izliječi, samo je potrebno vrijeme. Odmah je upućen na dalje i određena mu je terapija. Za sada je sklonjen sa spiska učesnika “Zadruge” jer su pravila produkcije vrlo rigorozna, ali ako ozdravi, sigurno će postati dio šoua, jer je poseban i zaveo bi sve učesnice – rekao je izvor.

(Kurir)

Leave a Reply