Djeda od 67 godine sam nakljukao tabletama za p0tenciju. Prošli vikend sam natjerao djeda da izađe u grad sa mnom…

Djeda od 67 godine sam nakljukao tabletama za potenciju… Prošli vikend sam natjerao djeda da izađe u grad sa mnom, žalio sam da provedemo jednu noć zajedno, jer oduvjek je naš odnos bio nešto više od odnosa djed – unuk. Sve sam unaprijed dogovorio sa dvije “prijateljice” da ih tako nazovem, djevojke koje rade ONE stvari za novac. Djedu nisam ništa govorio, pred kraj izlaska ubacio sam mu dvije tablete u piće, a ubrzo nakon toga sam počeo da primjećujem “pozitivnu ” rakciju na njemu.

Rekao sam mu da idemo iz kluba na jedno mjesto i nakon par minuta već smo bili gdje treba da budemo. Kada je djed vidio dvije klinke od 20-ak godina bez odjeće na sebi, shvatio je o čemu se radi i tada je vjerovali ili ne OBJE uzeo pod ruku i odveo u sobu.

Najgore od svega kada su ušli u sobu zaključao je vrata i nije bilo šanse da im se i ja pridružim. Skoro 2 sata su “lomili” krevet u sobi, a ja kao mutav sjedio u dnevnoj sobi i gledao tv. Međutim, djed je uvijek bio kralj i zato ga najviše i volim. Kada smo došli kući izvadio je 100 eura i rekao mi da se “počastim”.

Stisak ruke i njegov zagrljaj nakon toga ću vječno pamtiti, a to mi je i bio cilj. Znam kakav je bio ženskaroš u svoje vrijeme i baš mi je drago da sam ga podsjetio na te dane.

Leave a Reply