ISPOVESTI: Krizu ja lako rešavam!

Imam dugogodisnju vezu cesto se svadjamo ne ide nam najbolje. Jednog dana pozove me bivsi na bazen, pristanem ja i kad smo otisli bio je tako uzbudjen zbog mog tela i cesto sam ga izazivala, bila sam u vodi kad mi je prisao otpozadi sa tvrdom ku**inom i krenuo da se nabija uz mene, pomakla sam gacice u stranu i krenuo da se trlja uz mene onda sam mu sapnula da ga polako stavi, onda sam krenula polako da se na*ijam i sve jace i jace… bilo je ovo neverovatno iskustvo pred puno ljudi..

VIC:

Fati već dosadilo što njen Mujo non-stop pijan dolazi s posla. Dolazi Mujo i opet se dobro „nacvrco“ Fati prikipilo pa mu ljutito kaže: – Znaš šta? Sad je dosta. Ili ćeš prestat pit ili ja odlazim. Mujo počeo da razmišlja. Pa misli,misli,misli… Fati dosadilo čekanje pa mu kaže: – Šta je sad, ili ja ili alkohol? A Mujo će: -Fato de bona, donesi mi jednu pivu da lakše razmislim.

VIC2:

Bosanac radio u Sloveniji i jedan ga Slovenac, kolega sa posla, stalno zezao kako je glup! Na svaku njegovu uvredu Bosanac mu odgovarao da nema dovoljno kalcijuma u organizmu! Došlo vrijeme sistematskih pregleda i Slovencu doktor kaže da ima deficit kalcijuma! Sav zaprepašten krene u potragu za Bosancem da ga pita kako je to znao! Nakon što je našao Bosanca, pitao ga je kako je znao za deficit kalcijuma?? A Bosanac mu kaže: -Ja ti bolan već tri godine je**m ženu, a tebi još rogovi nisu narasli!

Dodatni kutak zabave:

 

 

Leave a Reply