NISAM KRIVA, BILA SAM SAMO STUDENT: Profesorka biologije iz Vranja postavila provokativne fotografije na fejsbuk (VIDEO)

“Nisam pogriješila što sam neke slike postavila na Facebook profil još 2010. godine, dok sam studirala na Prirodno-matematičkom fakultetu u Nišu”

Ovako počinje ispovest za “Blic” profesorka biologije i ekologije u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ u Vranju/Srbija, Maja Mihajlović (27) i dodaje: “Objavljivanjem slika nisam prekršila kodeks ponašanja i oblačenja u školi.“

Kaže da želi da što prije stavi tačku na priču o golišavim fotografijama na njenom FB profilu, zbog kojih se u jednom trenutku usijao internet.

Sporne fotografije je zaključala, a neke i definitivno uklonila sa svog profila. Zgodna, vedra i raspoložena profesorka ne odaje znake zbunjenosti, utučenosti ni ogorčenja zbog provlačenja kroz medije i lajkovanja njenih slobodnijih fotosa.

– Kada sam postavila slike na društvenu mrežu, još sam bila student i nigdje nisam radila. Jedino nisam znala da su moje privatne slike dostupne svim korisnicima te društvene mreže. Ne mogu da vjerujem da se neko bavi tuđim životima – kaže Mihajlovićeva.

– O napisima u medijima, mada sa novinarima nisam razgovarala, saznala sam od drugarice. Ostala sam bez teksta. Požalila sam se roditeljima i sestri i na tome se završilo. Za mene je ovo kraj nevesele priče – priča profesorka.

Leave a Reply