DAVIDOVA DISKVALIFIKACIJA: Udarcem iz zaleta nogom oborio Nemanju, prethodno on, Zorica i Dorotea provocirali Aleksandru do bola!

Do sada se nije desila ovako katastrofalna svađa u novom serijalu Zadruge. Prštalo je na sve strane, a onda je došlo do opšteg haosa.

Naime, sve je počelo kada se Aleksandra Subotić još jednom zavadila sa Zoricom neposredno posle emisije uživo na Pinku. Zorica joj je debelo odbrusila., što se nije svidelo Subotićki. To su čuli još neki učesnici, između ostalih Dorotea i Nemanja koji su prasnuli u smeh.

To se nije svidelo Aleksandri, koja ih je verbalno napala. Oni su je potom optužili da je zbog nje izbačen Vlada, favorit u Zadruzi, kako je to namerno učinila da se osveti Staniji jer je znala kakav je Vlado, još iz onog drugog rijalitija. Kada je to čuo, skoćio je i Mića, tako da su mogli urlati do jutra.

Međutim, u jednom momentu kao da je pala daska na glavu Davidu, koji je skočio iz sve snage i udarcem nogom oborio Nemanju na pod. Počeo je da se trese i dere kako su dosadili više sa napadima na Aleksandru, kako ona to nije zaslužila, kako je i ona došla ovde da obezbedi sebi i svojoj čerci egzistenciju, a ovamo joj svi morališu.

David je potpuno bio poludeo, a Dorotea je počela da plače kada je počeo da vitla rukama ispred njene glave.

Naravno, kao u svakoj situaciji, Lepi Mića je prećutao u oskudnom trenutku, a prvi je prileteo Miki, koji je zgrabio Davida.

U tom momentu su Aleksandra i Dorotea plakale, dok je Zorica pomagala Nemanji da ustane na noge.

Kasnije, svi ukućani su komentarisali da zbog ovoga David mora odmah biti diskvalifikovan. Ostaje da čekamo pismo velikog šefa.

Leave a Reply