SPEKTAKULARNO HAPŠENJE NA VOŽDOVCU: Pogledajte kako padaju dileri koji deci pored škole prodaju drogu! KAO NA FILMU (VIDEO)

BEOGRAD – Policija je posle višemesečnog rada uhapsila pet osoba osumnjičenih da su, kao pripadnici organizovane kriminalne grupe, koristeći maloletnike, prodavali narkotike u blizini osnovnih i srednjih škola na beogradskoj opštini Voždovac.

1 / 4 FOTO: MUP SRBIJE
FOTO: MUP PRINTSCREEN

Zbog sumnje da su počinili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, udruživanje radi vršenja krivičnih dela i nedozvoljena proizvodnja držanje nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, uhapšeni su M. E. (21), koji se sumnjiči da je organizator grupe, S. A. (21), M. N. (18), K. S. (21) i T. A. (18).

FOTO: MUP PRINTSCREEN

Policija je od pripadnika grupe zaplenila više od 9,5 kilograma marihuane, pištolj i dvadeset pet metaka, saopštio je MUP.

FOTO: MUP PRINTSCREEN

Sumnja se da su članovi ove kriminalne grupe narkotike skrivali u napuštenim vozilima koje su ostavljali na parkinzima, dok su manje količine, spremne za dalju prodaju, skrivali u dvorištima osnovnih i srednjih škola.

FOTO: MUP PRINTSCREEN

Oni su, kako se sumnja, preko maloletnika, marihuanu prodavali u školskim dvorištima i u blizini osnovnih i srednjih škola na Voždovcu. Sumnja se da su, nakon prodaje, maloletnici novac predavali članovima organizovane kriminalne grupe ili direktno organizatoru.

FOTO: ADRIA MEDIA TV

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

FOTO: MUP SRBIJE

Akciju su izveli pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova – Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal.

SPECIJALCI U AKCIJI

 

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: MUP Printscreen)

Leave a Reply