ZALUTALI EMAIL JE NAPRAVIO PAKAO – NAKON ŠEST MJESECI U BRAKU, OTKRILA JE STRAVIČNU ISTINU O SVOME MUŽU!

Cijeli život poznajete jednu osobu i mislite kako znate sve o toj osobi. Jedan dan, sve se to odjednom promjeni i saznanje nekih stvari vas ostavi u šoku.

Tako je ova žena mislila da zapravo poznaje svoga muža i sve stvari o njemu. Dugo vremena su bili u vezi a onda su odlučili da stupe u brak.

Ona se udala za njega, a za samo šest mjeseci su joj najsretniji dani u braku postali pravi pakao. Ona je sasvim slučajno otkrila jednu stvar oko svoga muža.

Njiho dvoje su došli iz Indije, a živjeli su u Velikoj britaniji. Otvorila je laptop jedno jutro nakon što je njen muž već davno otišao na posao.

Vidjela je kako je njegov email račun ostao upaljen a tako je vidjela jedan mail koji je stigao na njegovo ime. Slučajno je pogledala jedan mail čiji je naslov bio ” Gospođa i Gospodin “.

Posmilila je da se radi o njoj i njenom mužu pa je krenula da to otvori. Kada je otvorila, krenula je plakati zbog onoga što je vidjela. Saznala je da je njen muž imao već ugovoreni braku u Indiji.

On se zaljubio u svoju sadašnju ženu pa je nju i oženio a kada je ona saznala za tu cijelu situacij, onda nije više mogla razmišljati koliko joj je misli palo na pamet.

Jednu stvar je znala, a to je bilo da nije htjela da bude ničija mračna tajna. Morala je tražiti od nekoga savjet, a tako se javila psiholozima.

Psiholog joj je rekao da to nije brak nego zapravo predvorje pakla. Rekli su joj isto kako ju njen muž vjerovatno stvarno voli a da ne voli tu svoju prvu ženu. Ipak, rekli su joj da se vjerovatno neće razvesti od te prve žene i ako bude željela da ostane sa njim onda mora biti svjesna da će živjeti u bigamiji.

Izvor: Kreacije.info

Leave a Reply