Darko se slupao zbog Ane Sević: Pjevač se nije trijeznio, jer mu je bivša saopštila da se udaje!

Teškoj saobraćajnoj nesreći koju je Darko Lazić doživio u utorak na putu Subotište-Brestač u ranim jutarnjim satima, kada se pri velikoj brzini isprevrtao automobilom prethodila je burna noć, tokom koje je pjevač konzumirao alkohol, a sve to zbog bivše supruge Ane Sević.

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Lazić nije mogao da se nosi sa činjenicom da se njegova bivša supruga udaje na proljeće za Danijela Nedeljkovića, sa kojima je duže od godinu dana u sretnoj vezi. Prema tvrdnjama upućenih, Sevićka je Laziću prije desetak dana rekla kako priprema svadbu, te da će na proljeće ponovo stati na ludi kamen, što je pjevača potpuno slomilo.

– Darko je bio svjestan da je izgubio Anu, ali se uvijek nadao da će možda s vremenom nešto da se desi, te da će oni ponovo biti sretna porodica. Ona mu je i svaku nadu ubila prije desetak dana, kada mu je saopštila da će se na proljeće udati za Danijela. Od tog trenutka on je bukvalno svaki dan bio pijan. Sve mu je postalo svejedno, nije čak ni kćerku Lorenu dolazio da vidi nego je vrijeme provodio u kafani. Okupljao je drugove i svakodnevno su sjede+ili i pili – govori dobro obaviješten izvor i dodaje:

 

– On bukvalno nije prestajao da pije. Drug ga je jedan dan odveo u studio da snimi pjesmu koju je posvetio Ani, a koja govori o tome da je njegova najveća ljubav otišla drugom čovjeku. Čašu sa rakijom je držao čak i dok je pjevao u studiju, a emocije su ga toliko preplavile da joj je u jednom trenutku poslao dio pjesme.

U prilog ovim navodima govori i činjenica da je Laziću neposredno nakon nesreće izmjereno 1,39 promila alkohola u krvi, kao i da je tražio da vidi upravo Sevićku. Naime, prema tvrdnjama očevidaca, Darko je u polusvjesnom stanju tražio od doktora da zove Anu, što je on i učinio. Ona se u KBC Zemun uputila odmah po dobijenom pozivu i bila je pored Darka sve dok ga doktori nisu uveli u vještačku komu. Njoj je jedinoj prvog dana dozvoljeno da uđe u šok-sobu u kojoj je Lazić bio na aparatima, a pored bivšeg supruga bila je i tokom jučerašnjeg dana. Nadležni u bolnici Lazićevoj djevojci Marini, roditeljima, rodbini, prijateljima informacije o njegovom zdravstvenom stanju saopštavaju u hodniku ispred sobe na intenzivnoj njezi, gdje je Darko i smješten.

(Republika.rs)

Leave a Reply