Sevićka nakon tragedije odustaje od udaje: Ana otkazuje svadbu zbog Darka!

Ana Sević odložiće svadbu sa dečkom Danijelom Nedeljkovićem, a sve zbog teškog zdravstvenog stanja njenog bivšeg supruga Darka Lazića, u kome se našao nakon stravične saobraćajne nesreće. Kako Srpski telegraf saznaje, Sevićka je odlučila da prekine sve pripreme za vjenčanje dok se Darkovo stanje ne stabilizuje.

Ana je prije dvije nedjelje obavijestila Darka o njenim i Danijelovim planovima za vjenčanje. Iako su već godinu dana razvedeni, Darko se nadao da će se nešto promijeniti i da će oni na kraju ponovo biti zajedno. Ovo saznanje srušilo mu je sve lađe i poslije razgovora sa Anom se bukvalno nije trijeznio, a onda je doživio i saobraćajku, poslije koje je Ana pala u očaj – govori dobro obaviješten izvor i dodaje:

– Ona bukvalno nije prestajala da plače kada je saznala za nesreću. Mnogo je teško podnijela to što joj je bivši suprug na aparatima, a pred očima joj je stalno bio Darko kako leži u šok-sobi. Ona jednostavno nije u stanju da misli ni o čemu, samo o tome kako će se on oporaviti, pa je zato rekla Danijelu da je bolje da stopiraju planove za vjenčanje. Danijela nije iznenadila ova Anina izjava, budući da je bio spreman na tako nešto. On joj je sve vrijeme podrška i ima razumijevanje za situaciju u kojoj su se našli – završava priču izvor.

Kako dalje izvor navodi, Danijel je veliki oslonac Ani u ovim bolnim trenucima. Ne vrši pritisak na nju, pomaže joj oko djeteta i čini sve što je u njegovoj moći da joj olakša ove teške dane. Vjenčanje ni ne pominje, nego pušta sudbini da im odredi put.

Podsjetimo, Srpski telegraf ekskluzivno je objavio informaciju da je bivša supruga Darka Lazića zakazala vjenčanje, zbog čega je pjevač pao u očaj i odao se alkoholu, a u takvom stanju i sjeo za volan, nakon čega je doživio strašnu saobraćajnu nesreću. Nekoliko dana prije nesreće u studiju je otpjevao pjesmu koju je posvetio Sevićki.

(Republika.rs)

Leave a Reply