Aleksandra dala kćerku u hraniteljsku porodicu: Za ne povjerovati je kod koga se nalazi Magdalena!

Aleksandra Subotić i David Dragojević kriju da njegova majka Biljana Dragojević uzima hiljadu eura mjesečno za čuvanje snajkine kćerkice.

Četvorogodišnja djevojčica već mjesec dana je u hraniteljskoj porodici, za koju je njena majka odabrala upravo porodicu svoga dečka, u koju ima neizmjerno povjerenje:

– Aleksandra je prije ulaska u “Zadrugu” potpisala papire da dijete daje u hraniteljsku porodicu Dragojević, tačnije, Davidovoj mami na čuvanje i povjerenje. Davidova mama debelo profitira od toga, ona uzima 1000 eura mjesečno! To je bio njen uslov i ona nije željela da čuje za čuvanje male Magdalene ukoliko ne pristanu na njene uslove.

– Inače, gospođa sa djevojčicom ne provodi cijeli dan , već samo određeno vrijeme. Magdalena ide u vrtić, pa poslije vrtića ide u dnevni boravak. Kod nje samo dođe na spavanje i to je to. Desilo se da jednog petka nije mogla da je čuva, pa je priskočio Aleksandrin tata Karađorđe Subotić u pomoć. David hvali Aleksandru kako je super majka, a ona je već tri godine u rijalitiju, a dijete joj ima četiri godine. Sramota je što je potpisala papir da daje dijete u hraniteljsku porodicu pored žive babe i dijete – priča izvor blizak akterima ove priče i dodaje da Biljana jedva čeka da se rijaliti završi kako bi naplatila svoj zarađeni novac od Aleksandre.

– Ona je dala dijete jadnoj ženi, koja se odrekla sopstvenog sina Dejana zarad snajke od koje ima korist u vidu finansija. Ona bilježi na papir koliko novca je zaradila od čuvanja Subotićkine kćerke, pa će na kraju rijalitija da joj ispostavi račun. Vrijeme je da David prestane da hvali svoju majku i porencira na tome kako ona obožava Aleksandrinu kćerkicu, jer da nije para koje uzima, ona nikada ne bi prihvatila toliku odgovornost da jedno malo dijete bude pod njenim okom – zaključio je izvor.

(Alo.rs)

Leave a Reply