Mlađi brat Darka Lazića otkrio važnu odluku porodice: Već tri dana niko ne može da uđe kod pjevača, samo ona!

Porodica Darka Lazića proteklih dana donijela je odluku i prije tri dana odlučili da ljekarima istu saopšte i zamole ih da se njihova želja ispoštuje.

Naime, porodica Lazić odlučila je da samo majka može da uđe u odjeljenje intenzivne njege i vidi Darka, koji je prije dva dana probuđen iz vještačke kome. Ovu informacije potvrdio je rođeni brat Darka Lazića, Dragan.

– Istina je da od prije tri dana ni ja, niti bilo ko drugi, ne može da uđe i vidi Darka, to može samo majka – kaže Dragan.

Dragan je jučer u kasnim popodnevnim satima došao u bolnicu kako bi se kod dežurnih ljekara raspitao o zdravlju svog brata. Darko je u stabilnom stanju i popodne je spavao.

Podsjetimo, stručni tim ljekara koji brine o Darku ovih dana treba da donese odluku kada će pjevaču biti operisana noga. Tačan datum još uvijek se ne zna, budući da se iz sata u sat prati Darkovo stanje nakon buđenja iz vještačke kome, dok će u petak u KBC Zemun, gdje se Darko nalazi, doći doktori sa Instituta za ortopedsko-hirurške bolesti Banjica zbog konsultacija oko njegovog daljeg liječenja.

(Kurir)

Leave a Reply