Nisam znala da je oženjen, tek kasnije mi je rekao da mu se brak raspada! Rijaliti učesnica tvrdi da je bila u vezi sa Savom Miloševićem!

Prvi put sam imala starijeg muškarca, on je stariji 19 godina od mene. Bila sam mlada i zaljubljena u njega – rekla je ona.

Učesnica “Parova” Dina Galorini tvrdi da je pre šest godina bila u vezi sa bivšim fudbalerom Savom Miloševićem, dok je on bio u braku sa suprugom Vesnom.

Nakon što je otkrila da je bila u vezi sa jednim političarem, ona je ponovo uspela da šokira javnost novim priznanjem, pa je u igri istine ispričala kako se upoznala sa Savom kao i detalje njihove veze.

– To je bilo pre nekih šest, sedam godina. Posle mog razvoda. Moj bivši muž je bio ljubomoran što sam s njim. Upoznali smo se u jednom klubu u Beogradu, ja sam igrala, a onda mi je on prišao i igrali smo zajedno, bio je blizu mene. Nisam ga prepoznala, skontala sam tek kad mi se predstavio – započela je Dina priču i dodala:

Dina Galorini, Foto: ATA Images

– Morala sam da idem kući jer sam živela u Barajevu i on mi je dao svoj broj i tražio moj. Kad sam sela u kola, poslao mi je poruku: “Hajde, vrati se, ostani još malo.” Ali ja sam morala da idem. Rekla sam mu da mi je bilo lepo, a nakon toga smo se dopisivali, izlazili. Zvao me je na večere s prijateljima, ali mi je bilo neprijatno. Kad je putovao, dopisivali smo se. Prvi put sam imala starijeg muškarca, on je stariji 19 godina od mene. Bila sam mlada i zaljubljena u njega – rekla je ona, a Ivan Marinković je osuo paljbu po njoj.

 

– Sram te bilo, ti si ološ. Poznajem Savu i njegovu bivšu ženu, on je tada bio u braku s njom. Uništila si nekome brak – rekao je on.

 

Dina se branila, pa je rekla da nije znala da je oženjen.

Savo Milošević, Foto: Nikola Tomić

– Nisam znala da je Savo oženjen, tek kasnije mi je rekao da mu se brak raspada. Posle smo se posvađali oko gluposti, nakon nekoliko meseci veze. Ja sam mu ljubomorisala jer je često izlazio. Posvađali smo se i prekinuli smo kontakt. Jednom sam ga srela u gradu i svirala sam mu, mahala sam mu i on je meni – rekla je Dina.

(Telegraf.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *