‘Spavala sam sa svojim oženjenim kolegom. Nije bilo toliko posebno, ali sve bih ponovila’

Žena je detaljno opisala svoj tjedan koji je vodio do afere koju je imala sa svojim oženjenim kolegom. Evo zašto joj nije bilo toliko posebno, ali bi svejedno sve ponovila i ne žali što je to napravila s nekime tko je već u braku.
4:00 – “Svaki dan tijekom tjedna ustajem ovako rano. Ovdje gdje trenutno živim nemam baš neki izbor poslova, pa mi je potrebno oko 90 minuta da dođem na radno mjesto, svaki dan. No, volim ovo što radim i čak i kad pomislim da sam zaglavila u tom nekom američkom, korporativnom kotaču – i svijetu osiguranja – volim misliti kako svojim radom barem malo doprinosim svijetu.

4:30 – “Dobili smo grupnu poruku od šefa, u kojem nam daje prijedloge kako bismo trebali organizirati taj dan na poslu. On četiri sata ujutro naziva ‘vremenom za pobjednike’, on je tada već u teretani. Ima oko 37 godina, i jedan je od najmlađih šefova u našoj kompaniji. Njegova je žena kućanica i brine o njihovo dvoje djece u ogromnoj kući na jezeru.”

6:45 – “Kad uđem u auto, još je uvijek poprilično mračno. Ali iskreno, jako uživam u toj vožnji do posla zbog litre kave koju putem popijem, kao i zbog pjevanja u autu. Trenutno sam zapela za SZA i njenu pjesmu “Ctrl”. Čovječe, kakav glas ima.”

18:30 – “Napokon sam doma. Obukla sam trenirku i krenula malo raščistiti stan, jer mi sutra dolazi spremačica.”

21:00 – “Ležim u krevetu i scrollam po društvenim mrežama. Večeras se puno toga događa u gradu, ali iskreno, previše sam umorna da bih izlazila tijekom tjedna.”

4:00 – “Ugasila sam prvi alarm i upalila još jedan, zato što sam sinoć predugo ostala budna, ne radeći ništa.”

9:00 – “Sjedim za radnim stolom. Zazvonio mi je mobitel. Dobila sam poruku s nepoznatog broja, ali sam ga svejedno prepoznala. Kad sam se uvjerila da se nitko ne približava mom stolu, otključala sam mobitel i otvorila poruku. Pisalo je: ‘Što danas nosiš?’ Odgovorila sam: ‘Što kažeš na to da ti kažem što ne nosim?’”

‘OMG, volio bih to. I kladim se da si uplašena zbog ponedjeljka.’ Nije potpuno u krivu, ali imam osjećaj da se radi o nečem mnogo snažnijem od čistog straha. Ali ne mogu shvatiti o čemu točno. ‘ON’ ima 34 godine i prekrasan je, ali uživo smo se vidjeli svega nekoliko puta. I njegova je 2-godišnja djevojčica također prekrasna, ali nju nikad nisam vidjela uživo. No, vidjela sam njegovu suprugu, zato što je ON dopredsjednik kompanije u kojoj radim. A u ponedjeljak, iznajmit će automobil i voziti satima kako bi došao do mene. Bit će nam to prvi put.”

19:00 – “Ispijam čašu lošeg vina na nekom networking eventu. Nisam popila kap alkohola gotovo tri tjedna, pa me ova jedna čaša prilično groznog vina malo opila. Kako sam trenutno na Keto dijeti, u potpunosti sam izbacila alkohol… Ovdje ni jedan jedini frajer nije sladak. Idem doma, iako još nije ni 20:00 sati.”

7:00 – “Dvije notifikacije sa Snapchata podsjetile su me da bih, ako se već mislim upuštati u aferu s oženjenim kolegom, trebala smisliti neki pseudonim za njega. Umjesto poruka, koristi Snapchat, što vjerojatno znači da očekuje fotografije. Kako trenutno vozim, ne želim se baš sad upuštati u to, pa ću to odgoditi dok ne dođem na posao.”

7:45 – “Otvaram Snapchat. ‘Pokaži mi taj osmijeh’, napisao mi je. Otvorila sam onaj lijepi filter (znate na koji mislim) i poslala mu brzinsku fotku s parkirališta. Odmah mi je odgovorio: ‘Prekrasna si!’”

11:00 – “Tata mi je poslao poruku. No, bilo tko tko pogleda naše poruke može zaključiti da nismo pretjerano bliski. Da razjasnim: Večer kad je umro njegov tata, poslao mi je poruku: ‘Pop je imao srčani udar. Ne izgleda dobro.’ Živimo udaljeni gotovo 50 kilometara. Također, valja napomenuti kako je moj otac imao otprilike deset afera izvan braka do moje treće godine života. Htjela sam da mi ispriča nešto o tome, kako bih sama bolje razumjela vlastito ponašanje. Moje prvo sjećanje na njega je kad sam ušetala u prostoriju, a on i mama su se svađali, dok je njena prijateljica bila pored njih. Ne sjećam se detalja, ali znam da je mama rekla da je pogriješio, a on ju je retorički upitao: ‘Želiš li vidjeti pogrešku?’ te je šakom probio zid u hodniku. Ostali su u braku do mog 18. rođendana.

13:23 – “Ja i, pretpostavljam, još veliki broj žena, nismo baš fanovi fotografija penisa. No, ipak, kao da postoji nešto super seksi u tome da dobiješ jednu takvu fotku kad je trenutak i više nego neprikladan. I baš zato sam zamolila svog ljubavnika da mi pošalje jednu na brzinu. Iskreno, ne mogu vjerovati da je zapravo fotkao jednu, u uredu! Poslao mi ju je na Snapchat, ali nekad mi ih je slao i porukama, također. Valjda mu se sviđa taj rizik. Zatim sam mu rekla da mi pošalje i fotku lica, pa mi ju je poslao. I stvarno je jako zgodan. Visok i vitak, a ako bih morala pogađati, pretpostavljam da je Blizanac. Očito je bio jako popularan u srednjoj školi. Tamna kosa, tamne oči, lijep osmijeh. Na nekim sam fotkama koje mi je poslao vidjela i tetovaže. On u Nashvilleu na partyju. On kako vozi kući s posla. On opušten na kauču kako gleda neki sport na TV-u.

Pokušavao me osvojiti još od srpnja, taman kako sam navršila 30 godina. Iako s vremena na vrijeme moramo surađivati, kako ne radimo u istom uredu, ne viđamo se toliko često. Obično se čujemo putem maila. A nakon što mi je poslao nešto što sam ga zamolila mnogo ranije nego li sam mu dala rok, rekao je da mu mogu platiti, primjerice, pivom. Rekla sam mu da ću taj vikend biti vani na proslavi 30. rođendana, pa mi je rekao da bi volio vidjeti sve fotke. ‘Imaš li Snapchat?’, pitao me. Rekla sam mu da i dala mu ime. I da, dobro sam znala što radimo.

Ostao je prijateljski raspoložen i i dalje je flertao sa mnom, a isključio se kad je vidio da izlazim s nekime, na par mjeseci. No, nakon što je vidio nove selfieje mene u mom singl izdanju, ponovno mi se javio i pitao može li me izvesti na dejt. Da, odmah sam vidjela sve što je pogrešno u našem odnosu, ali sam jednostavno sve to odlučila ignorirati.

‘Sjećaš li me se iz Las Vegasa?’, pitao me. Nekoliko stotina nas tada je bilo ondje na poslovnom putovanju, i da, sjećam ga se. ‘S kime sam bio?’

‘Sa svojom suprugom.’

I tada mi je priznao da je u nesretnome braku. Ona je bila tužna, a on je uvijek bio pod stresom zbog posla. Rekao mi je da je nikada prije nije prevario, ali htio je probati nešto drugačije i htio je to sa mnom. Rekao je da ovo želi otkako me prvi puta upoznao, dakle prije dvije godine. Također mi je rekao da se ne misli razvesti od supruge.”

16:30 – “Cijeli dan razmijenjujemo sexy poruke. No, sad imam previše posla i s time ću morati pričekati do kraja dana. Ali uzbuđena sam. ‘Volim kad me zoveš prezimenom’, napisao mi je. Nisam sigurna zašto, jer ga apsolutno svi u uredu zovu prezimenom. ‘Želim da mi kažeš da sam kralj.’”

22:00 – “Otvorila sam Snapchat i fotkala se iz nešto višeg kuta, ležeći na trbuhu, s kamerom iznad lica. Slatko je i sexy u isto vrijeme i vidi se moj osmijeh, kao i onaj dio mog tijela gdje mi struk prelazi u guzu i bokove. Iako sam se fotografirala, nisam mu poslala fotku – prevelik je rizik, ne želim da njegova supruga vidi ili čuje nešto sumnjivo.”

Leave a Reply