Konačno smo saznali: otkriveno ko je naredio “eliminaciju” Davida Dragičevića, a ko je izvršio to ! Agonija je zavrsena

POPULARNI NOVINAR SLOBODAN VASKOVIĆ JE NA SVOM BLOGU OBJAVIO JEDAN TEKST GDJE JE OTKRIO IMENA LJUDI ZA KOJE TVRDI DA SU NAREDILI I UBILI DAVIDA DRAGIČEVIĆA.

Prenosimo vam u cjelosti njegov tekst:

On je naime optužio DARKA ILIĆA, načelnika Uprave za organizirani kriminal da je naredio likvidaciju.

On je ljude, cijelu vojsku sastavljenu od pojedinih pripadnika policija i vojnika Narkokartela kako bi Davida ulovili.

DUBRAVKO KREMENOVIĆ, Ilićeva desna ruka je rukovodio akcijom u centru Banja Luke. Iza Metalske škole je namamljen David Dragičević, a tamo je napadnut od 15 nasilnika, među kojima su bili neki od pripadnika obezbjeđenja poznatijih banjalučkih lokala.

Kremenović je došao sa policijskim automobilom, tačnije u neposrednu blizun Metalske škole, tukao je Dragičevića lično, da bi ga potom u automobil strpali i kasnije odveli u prostorije MUP-a.

18.03. se sve ovo odigrali, negdje oko 2 časa i 50 minuta i pola četiri ujutro. U tim prostorijama je Kremenović nastavio sa premlaćivanjem Dragičevića, tu je i mučenje počele. A prije dolaska jutarnje smjene, David je ponovo u policijski automobil strpan, odvežen je na jednu vikendicu blizu Banja Luke, oko 35 km daleko. Nastavljeno je mučenje, sprovodio ga je lično Kremenović.

A dok su mučili Davida, Kremenović i pojedini pripadnici policija kao i nekoliko vojnika Narkoklana su to ujedno snimali i slali video zapise naručiocima ubistva.

Kremenović je odmah na jedan dan napustio Banja Luku, sutradan, dok je David ostao pod paskom njegovih Ubica.

Likvidiran je David tako što je ugušen, da li je to Kremenović lično uradio ili neko od njegovih i Ilićevih Ubica, pitanje se postavlja za Sinišu Kostreševića, načelnika UKP-a.

Kostreševiću je poznato ko je naručio, da li je Ilić naredio i Kremenović sproveo, i nakon što je dječak ubijen, krenulo je zataškavanje.

AVAZ.BA izvor

Leave a Reply