PREDIVNO: Darko Lazić platio celokupno lečenje 10.000 eura dečaku kojeg je upoznao u KBC Zemun!!!

Ovo je jedna predivna vest. Darko Lazić je upoznao dečaka od 10 godina u KBC Zemun kojem je bio potreban novac za lečenje, pa je platio celokupan iznos.

Radi se o nekih 10.000 eura koji su bili potrebni za lekove i dodatno lečenje van KBC Zemun i time demantovao mnoge naslove kako se nalazi u agoniji i slično.

Dečaka je upoznao tako što se mališan hteo slikati sa poznatim pevačem. Ganula ga je njegova priča o bolesti koja prouzrokuje cepanje unuttašnjih organa, pa je odmah naložio svojim roditeljima da sakupe iznos potreban za njegovo lečenje.

Na taj način, Darko Lazić je pokazao da se ne nalazi u dugovima, kako su pojedini mediji pisali, ali i da ga ne jure dileri kojima duguje novac.

DARKO LAZIĆ JE PLATIO CELOKUPAN IZNOS ZA LEČENJE DEČAKA OD DESET GODINA i na taj način okajao bar deo svojih greha. Možda je to naččin da izađe iz svih problema u kojima se nalazi.

Roditelji su bili iznenađeni porukom koju je Darko poslao, ali su sakupili taj novac i odmah ga doneli u bolnicu.

Majka mališana je uplakana zahvalila Darku Laziću, sa suzama u očima.

Suze su se mogle videti i u očima poznatog pevača.

Zaista, ovim potezom je Darko Lazić postao HEROJ.

10.000 eura nije mali iznos, ali pevač može da odradi jednu svadbu i da dobije taj novac, pogovoto kada izađe iz bolnice i krene ponovo da radi.

Svi smatraju da će njegov angažman i honorar skočiti nekoliko puta, baš zbog medijskih natpisa i zato što se nalazi u žiži javnosti.

Uglavnom, BRAVO DARKO!

OVO JE POTEZ VREDAN DIVLJENJA!

politika-ekspres.net

Leave a Reply