NEĆE VAM BITI DOBRO OD BROJKE: Evo sa koliko muškaraca je bila Katarina Grujić, A TEK JOJ JE 26

Katarina Grujić se u posljednjem intervjuu izjadala zbog toga što dosad nije imala sreće u ljubavi, tačnije zbog toga što je izdržavala svoje emotivne partnere, da bi joj oni na sve to vraćali preljubama i neprijatnostima nakon raskida.

– Znam da sam pod budnim okom javnosti, ali pitam se je li mnogo što sam imala tri momka do 26. godine. Šta je s onim ženama koje rade za lovu, pa svaku noć mijenjaju po pet muškaraca – zapitala se Katarina u intervjuu za Hit Informer.

Kako je nedavno stavila tačku na vezu s izvjesnim Nikolom, za koga se, kako je svojevremeno isticala, željela udati, Grujić je otkrila kako je prebrodila ovaj raskid.

– Bilo nam je lijepo i mislila sam da je on čovjek koji me može pratiti, ali definitivno sam pogriješila. U početku je sve bilo odlično, imao je razumijevanja za mene, ali onda se to promijenilo. Odlučili smo prekinuti. Ljubomora je strašno opasna stvar i ja bježim od toga. Bilo mi je teško, ali tu su prijatelji i porodica koji su mi pomogli. Ne znam šta bih bez njih i zahvalna sam im na tome – zaključila je pjevačica
Novi.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *