Milijana (21) u miniću uskočila u krilo Milojku (74) posle pregovora za ulazak u Zadrugu: Volim kad me snimaju! (FOTO) (VIDEO)

– Ne bih da favorizujem nijedan rijaliti. Što se tiče učesnika više bih se snašla u “Parovima”, a što se tiče prostora više bi mi odgovarala “Zadruga” – već vrlo iskusno priča Bogdanovićeva

Milijana i Milojko, Foto: Marko Jovanović

Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božić (74) iz Pilatovića kod Požege malo pre 13 časova završili su razgovor sa ljudima sa televizije Pink, sa kojima su pregovarali o ulasku u “Zadrugu”!

Iako je prvobitna informacija bila da će ući u “Parove”, Milijana i Milojko razmatraju koja ponuda im je bolja, a devojka nam je posle pregovora rekla da još uvek nije donela konačnu odluku.

 Navikla sam se na popularnost! U principu obožavam kamere, aparate, tako da – naviknuta sam. Nismo još uvek odlučili u koji ćemo rijaliti, pregovori su u toku, videćemo. Znaćete vi, verujem, prvi! – kaže Milijana.

Milijana i Milojko, Foto: Marko Jovanović

– Ne bih da favorizujem nijedan rijaliti. Što se tiče učesnika više bih se snašla u “Parovima”, a što se tiče prostora više bi mi odgovarala “Zadruga” – već vrlo iskusno priča Bogdanovićeva.

Posle pregovora verenici su se “dohvatili” na klupici u parku.

Milijana je Milojku sela u krilo u mini haljini, a onda su počeli da razmenjuju strasti.

Milijana i Milojko, Foto: Marko Jovanović

Milijana i Milojko, Foto: Marko Jovanović

– To je sve došlo spontano. Ona je imala blizu 18 godina, više se ona nabacivala meni, bila je slobodnija nego ja. Nisam je doživljavao kao buduću devojku, ona je za mene bila dete. Posle toga mi je jedna prodavačica u prodavnici rekla da se sviđam Milijani, a ja joj na to kažem: “Ludo dete”. Meni je to bilo smešno. Posle je Milijana dolazila u tu prodavnicu, pa smo se sretali, šetali, sedeli na klupi – rekao je Milojko na pitanje o tome kako je počela njihova ljubavna priča.

Milijana i Milojko, Foto: Marko Jovanović

– On je jako dobar i za svoje godine jako dobro izgleda, pošto se meni sviđaju stariji muškarci. Sama priča sa njim je prijatna, toliko toga ima da se čuje od njega, da me posavetuje, odgovaralo mi je da provodim vreme sa njim. Komšije su se već navikle na nas, tako da više i ne obraćaju pažnju na nas. Roditelji isto najnormalnije, ne mešaju se u moj život – kaže Milijana, iako se njen otac oglasio i rekao da ne želi da čuje “za starca”.

Milijana i Milojko, Foto: Marko Jovanović

Inače, termin za svadbu je već zakazan.

Par će se venčati 7. septembra.

(Telegraf.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *