EDO SE OGLASIO IZ NOVOG PAZARA, ovo su svi čekali: EVO DA LI SE VIDIO SA ZILHOM I ŠTA SE DESILO SINOĆ

Edis Edo Fetić sinoć je odlukom gledalaca napustio rijaliti “Zadruga”, neposredno uoči superfinala koje će biti održano sutra uveče.

Nakon gostovanja u studiju, Edo se uputio u svoj rodni Novi Pazar, a mi smo ga pozvali danas kako bismo sa njim sumirali prve utiske nakon izlaska iz rijalitija.

– Dočekala me porodica moja, naravno, i prijatelji. Dobro sam, super, malo pokušavam da se prilagodim, malo mi je sve čudno sad napolju, ipak sam sedam i po mjeseci bio tamo unutra – priznaje raspoloženi Edo, kojeg smo pitali i da li je vidio svoje troje djece, koje je dobio u braku sa Zilhom Karišik, od koje se razvodi.

– Nisam još, ne smijem da zovem, pravo da ti kažem, a ne znam ni koga da zovem (smijeh). Oni petkom uveče dolaze kući, pa budu tu cijeli vikend, nadam se da će večerasdoći kod mene, da budemo zajedno.

Djecu još uvijek nije video, a ni sa Zilhom nikakav kontakt nema.

Nismo se čuli nikako, iskreno. Pustiću dan, dva da se ovo slegne. Mislim da ni ona ne želi da me čuje i razumijem je, ima pravo. Nit’ smo se čuli ni ništa… Mislio sam da idem na odmor negdje poslije finala, na dan-dva, ali prvo hoću da budem sa djecom, pa polako, nigde ne žurimo – kaže Edo, a na pitanje da li je Dragana Mitar poslije svega “na čekanju” i da li je s njom raščistio sve što je imao, kaže:
– Niko kod mene nije “na čekanju”, to pregrubo zvuči. Sinoć smo se videli u studiju, odvezla me je do stana da me preuzmu drugovi. Pozdravili smo se, ja sam otišao dole, čućemo se pa ćemo vidjeti šta i kako, tek treba da pričamo – priznao je Edo.