BEZ JELENE KARLEUŠE U PROVODU: Duško Tošić celu noć blenuo u dekolte Milice Pavlović. Karleuša ostala šokirana!

Kakvo čudo da se Duško Tošić pojavi u javnosti bez pratnje svoje supruge. Upravo se to desilo početkom ovog meseca dok je Duško boravio u Srbiji, kada je bila pauza u šampionatu Turske. Odmor je proveo u Beogradu, a baš tada je njegov prijatelj dobio prinovu.

To veče je Jelena Karleuša imala odavno zakazan nastup, tako da se nije mogla pridružiti svom suprugu u proslavi, pa je Duško otišao sam. Međutim, tamo je našao sebi prijatelje. I prijateljice.

Naime, nekako se našao za istim stolom sa poznatom pevačicom Milicom Pavlović, još poznatijom po svojim bujnim grudima. Odavno je poznato da dubokim dekolteima voli da izaziva poglede muškaraca, a upravo se to desilo i ovo veče. Milica se na proslavi pojavila sa ogromnim dekolteom. I sedela je baš za stolom sa Duškom Tošićem koji nije mogao da skine pogled sa njenih grudi.

Konobari na ovoj proslavi nam govore da su celo veče pričali, a da je Duško bio izuzetno dobro raspoložen i da je zasmejavao Milicu. Naravno, kada se Milica nasmeje, njene grudi počnu da se tresu, Bez sumnje, Duško je iz sebe ispucao sve svoje favorite i setio se onih najsmešnijih viceva.

Milica i Duško su ostali do kasno na proslavi, ali nisu otišli zajedno kući. Duško je ostao još nekih pola sata duže. Kući je otišao u vidno alkoholisanom stanju, svojim kolima.

Kako je na njrgov provod reagovala Jelena Karleuša, ostalo je nepoznato.

Leave a Reply